KEUZEMANAGER
bedrijventerreinen
...INDEVENTER!
Kennisboulevard
Hanzestraat

Facts en figures

Er valt veel te vertellen over dit bedrijventerrein, maar welke informatie is voor u van belang? Hoe is bijvoorbeeld de ontsluiting geregeld of de beveiliging van het terrein? Is er bedrijfsruimte te huur of te koop? Of zijn er kavels beschikbaar, waar u kunt bouwen? Op deze pagina ziet u de belangrijkste feiten en cijfers over dit bedrijventerrein op een rij.

MAKELAARSTAAL
Jan Wiggers
Thoma Bedrijfsmakelaars

Dienstverlening- Wetenschap-Techniek

Deventer staat niet alleen bekend als “maakstad” waar een groot aantal bedrijven producten maken, die de hele wereld over gaan, maar ook een stad met verdraaid goed onderwijs en toonaangevende ingenieursbureaus, die wereldwijd operationeel zijn. Al deze bedrijven en instellingen vormen een soort lint door de stad: de “Kennisboulevard” .

Kennisboulevard

Als we het lint volgen, beginnend in het centrum en via de Handelskade en de Snipperlingsdijk richting de Hanzeweg gaan, treffen we onderweg enkele internationaal bekende ingenieursbureaus, middelbaar en hoger beroepsonderwijs, de Sociale Verzekerings Bank, “Technicampus” en een groot uitgeversconcern aan. Volgen we het lint verder naar de Zutphenseweg/ Gotlandstraat om vervolgens te eindigen in de Münsterstraat/ Keulenstraat dan komen we wederom enkele grote ingenieurs-bureaus, zorginstanties, advocaten- en notaris-kantoren, zakelijke dienstverlening en uiteraard een aantal ict-bedrijven tegen. Een veelzijdig palet van organisaties die samen met vele andere hier niet, genoemde kennisbedrijven niet voor niets Deventer als basis hebben gekozen!

KENNISBOULEVARD HANZESTRAAT high-end kenniscluster
img

digitaalverbonden

glasvezel

img

kennisboulevard

als slagader

img

landelijke

spelers

img

dienstverleners

grootzakelijk

img

juridisch financieel

cluster

img

strategische ligging

route A1 <-> centrum

img

software ict

ontwikkeling

img

Saxion

hogeschool

img

civiel techniek

3+ top-adviesburo’s

img

& ruimte te huur

naar keuze

img

onderwijsstad

anno 1150

img

grafimedia

uitgever - publishing

img

conference

klein tot groter

img

zorg deventer

ziekenhuis cluster

img

dienstverleners

creatief

img

connections

dwarsverbanden

img

educatie

cluster opleidingscentra

img

zichtlocaties

A1 + mainpoort