KEUZEMANAGER
bedrijventerreinen
...INDEVENTER!
A1 Bedrijvenpark

img | img | img
img 4 km   |  A1 0 km
KARAKTER
Het bedrijventerrein

A1 Bedrijvenpark Deventer is een volledig nieuw bedrijventerrein. De belangrijkste troef is de ligging: direct aan de A1 met een eigen ontsluiting. Hier heeft u letterlijk de wereld binnen handbereik. Kavelgroottes zijn in overleg te bepalen. De zichtlocaties langs de A1 bieden tal van mogelijkheden aan ondernemingen, zowel nationaal als internationaal.


Ruimtelijke kwaliteit/uitstraling

Ondernemen is vooruitdenken. Een duidelijke visie hebben op de toekomst. Wat vraagt de markt en welke investeringen horen daarbij? Bedrijfshuisvesting is een strategische keuze, die moet passen als een jas. Voor succesvol ondernemen is energie nodig. Op A1 Bedrijvenpark Deventer wordt gebruikgemaakt van duurzame energiebronnen zoals zon, wind en biomassa. Een volledig energieneutraal bedrijventerrein, dat is het doel. Dit vraagt om een slim energienetwerk, voorzien van de nieuwste technologie├źn. Voor elk bedrijf dat zich vestigt op A1 Bedrijvenpark Deventer ontwikkelen experts een eigen energieplan. Elk advies is een bouwsteen voor het complete energienetwerk, dat meegroeit met de bedrijven en het bedrijvenpark. Samen energie opwekken, leveren en verbruiken. Daar profiteren ondernemers en werknemers van.

Want energiebewust en toekomst bestendig ondernemen betaalt zich terug.


Huidig profiel

A1 Bedrijvenpark Deventer meet in totaal 129 hectare, waarvan 56 hectare beschikbaar komt voor kavels. De keuze van een locatie is natuurlijk allesbepalend bij bedrijfshuisvesting. Moet het bijvoorbeeld een zichtlocatie zijn of is de oppervlakte van de kavel doorslaggevend? De verkaveling op het bedrijvenpark is flexibel, zodat het mogelijk is om maatwerk te bieden.


VRIJE BEDRIJFSLOCATIES
BEDRIJVENPARK A1

Bent u benieuwd naar de beschikbare bedrijfsruimtes of kavels op dit bedrijventerrein? A1 Bedrijvenpark Deventer T. +31(0)570 69 51 86 accountmanagement@deventer.nl

De accountmanagers van het A1 Bedrijvenparkteam geven u graag alle informatie geven over locaties die te huur of te koop zijn.

OP DE KAART
A1 BEDRIJVENPARK
20 SECONDEN
BEDRIJVENPARK 1
img img
img img
img img
img img

Gero | IJsselbouw | Autoprotech |
VDR Vastgoed | Projectbouw Twello |
Exploitatiemaatschappij Sterkenberg
Zij zitten er al
BEDRIJVENPARK A1

Deze bedrijven gingen u voor en kozen voor Deventer als stad om te ondernemen. Klik hier voor testimonials van ondernemers en ontdek waarom zij ondernemen in Deventer.