KEUZEMANAGER
bedrijventerreinen
...INDEVENTER!

Havenkwartier

Het Havenkwartier Deventer is een interessante plek voor nieuwe bedrijven. De locatie ligt dichtbij de binnenstad en is goed bereikbaar. Avontuurlijk ingestelde ondernemers komen bovendien af op de authentieke ‘alles is mogelijk’ sfeer in het gebied. Mogelijkheden voor ambachten en creatieve industrie, maar ook voor voor bijzondere showrooms, adviesdiensten, computerservice/IT, gezondheids- en welzijnszorg, speur- en ontwikkelingswerk en milieudienstverlening

Oud en toch on the edge!

Bij de havens en sluis van Deventer, een strategisch gelegen havengebied, is volop kans voor ondernemers met een voorkeur voor anders. Techniek en creatie, dienstverlening en kunst, wonen en werken, een paar van de mogelijke koppelingen.

INFO
WERKEN

Havenkwartier Deventer is een vestigingsgebied in ontwikkeling. Dit voormalig havengebied wordt opnieuw ontwikkeld. Zo ontstaat een broeinest/hotspot voor kennis en creativiteit, innovatie en inspiratie. Geen wonder dat deze creatieve hotspot bijzondere ondernemers aantrekt, zoals het Kunstenlab, bedrijfsverzamelgebouwen voor creatieve en technische dienstverleners, adviseurs en theatermakers.


VRIJE TIJD

Het is een plek, waar regelmatig wat te doen is, waar je een speciale avond of middag kunt meemaken en waar bijzondere dingen te zien zijn zowel voor de toevallige bezoeker als voor de doorgewinterde kunstkenner. Van tentoonstellingen, concerten, theatervoorstellingen en festivals tot markten, wateractiviteiten, feesten en horeca die passen bij het gebied.

WONEN

De eerste bewoners wonen inmiddels in hun droomwoning in het Havenkwartier. Andere kopers zitten volop in het bouwproces.

DEVENTER hotspot + [creatief / werkspots / industriëel ]
img

dienstverleners

creatief

img

dienstverleners

zakelijk

img

kunstenlab

intermediair

img

evenementen

met uitstraling

img

horeca

onconventioneel

img

water

havendynamiek

img

nieuwbouwkavels

voor creatieve ondernemers

img

hotel

slapen op hoogte

img

markante architectuur

woontoren voor 1 familie

img

industriëel erfgoed

werk/woonlocaties

img

connect

dwarsverbanden

img

strategische ligging

entree v/d stad